blogspot visitor

27 mei 2012

Politie faciliteert doodsbedreiging Shariah4Holland op De Dam

Algemeen Dagblad, 27 mei 2012

Deze orakelende haatbaard van Shariah4Holland, een Arabische Nederlander die de naam Abu Qaasim gebruikt, noemt Geert Wilders een 'hond van de Romeinen' met 'we dealen' als Nederland een islamitische staat is geworden. Verder adviseert hij Wilders om lering te trekken uit het lot van Theo van Gogh.

Volgens Artikel 137d Wetboek van Strafrecht:
1. Hij die in het openbaar, mondeling of bij geschrift of afbeelding, aanzet tot haat tegen of discriminatie van mensen of gewelddadig optreden tegen persoon of goed van mensen wegens hun ras, hun godsdienst of levensovertuiging, hun geslacht, hun hetero- of homoseksuele gerichtheid of hun lichamelijke, psychische of verstandelijke handicap, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie.

2. Indien het feit wordt gepleegd door een persoon die daarvan een beroep of gewoonte maakt of door twee of meer verenigde personen wordt gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie opgelegd.
Het gaat hier om een doodsbedreiging tegen een persoon (Wilders) op grond van zijn levensovertuiging (hoe verwerpelijk die ook mag zijn). En aangezien Shariah4 dit in verenigingsverband doet, is Lid 2 van het artikel van toepassing en een gevangenisstraf van twee jaar mogelijk en wat mij betreft wenselijk.

De agenten presteerden het - zie vanaf circa minuut 4:20 van de video hierboven - de doodsbedreiging aan een volksvertegenwoordiger (een hele enge, maar eentje die zich tot nu toe aan de wet houdt) doodleuk te laten passeren. Een tweede misser van jawelste op dit vlak binnen een half jaar van de Amsterdamse politie, die ook al faalde rond de verstoring door Shariah4Belgium van een debat in het Amsterdamse discussiecentrum De Balie tussen Irshad Manji en Tofik Dibi vorig jaar december. Destijds verzocht men de moedige Irshad Manji even een toontje lager te zingen om de situatie te 'de-escaleren'. Van de agressieve bende werden destijds slechts twee personen korstondig gearresteerd.

Komop, mokumcops: die hondsdolle haatbaarden van Shariah4 zijn uit op escalatie, zeker niet minder dan hun tegenstanders. België zint terecht op een verbod van de club. Woordvoerder Belcacem van de Belgische tak moet tenminste een jaar de bak in wegens haatzaaierij.
Gedraag je alsjeblieft niet als een soort lijfwachten van deze extremisten, die petten van jullie staan dan alleen maar mallotig en je zou bijna gaan denken dat velen van jullie er graag je baard onder zouden laten staan - bij wijze van islamitische dienstbaard.

Eerder deze maand riep Shariah4-baas Anjem Choudari (te zien in het filmpje hierboven) op tot het ontvoeren van Noorse militairen om een moslimterrorist vrij te krijgen.

Update (avond 27 mei):

Nadat Wilders (terecht) aangifte had gedaan, is de Amsterdamse politie dan eindelijk tegen Shariah4Holland in actie gekomen, mogelijk op last van het Openbaar Ministerie:

Woordvoerder Shariah4Holland aangehouden om bedreiging Wilders
Trouw, 27 mei 2012

Sharia4Holland-voorman 11 juli voor rechter
Trouw, 30 mei 2012

'Hackers bedreigen Shariah4Holland'
Nu, 7 juni 2012

Zie ook m'n blognotities:
Shariah4 is net een parodie op Al Qaida
Al-Qaida glossy voor de 'ondernemende jonge jihadihadist
Rabbijnen eisen betere bescherming Joden
Veel jonge moslims blijven extremisten adoreren
Dar-al-'Ilm, bruggenhoofd van Saoedische sharia
Fanatieke antisemiet Salah Soltan sprak op congres Nederlandse Moslimbroeders (FION)
Amsterdams islamcongres: de stem van het fascisme
Haatprediker opnieuw in 'poldermoskee'
Ramadan en Al-Qaradawi's fatwa's
Umar Mirza en de context van de koran

Geen opmerkingen:

Een reactie posten