blogspot visitor

09 mei 2013

De Jodenhaat van Tareq Hawwas van Al-Qaradawi's International Union of Muslim Scholars (IUMS)Tareq Hawwas: 'Overigens, het meeste wat wordt gezegd over deze massamoord [i.e. die door Hitler; K] is overdreven en leugenachtig. Hád Hitler hen [i.e. de Joden; K] maar afgemaakt en zo de mensheid van hen verlost. Maar Hitler was genadiger dan zij dat zelf zijn.'

Hawwas maakt deel uit van de internationale bond van islamitische 'wetenschappers' (IUMS) onder voorzitterschap van Yusuf al-Qaradawi - die in een preek heeft gesteld dat Hitler de Joden een 'goddelijke bestraffing' heeft toebedeeld. Een andere Jodenhater, de Egyptenaar Salman al-Awdah, zit in de Raad van Toezicht van de IUMS.
Al-Qaradawi is geestelijk leider van de Moslimbroederschap en staat aan het hoofd van de European Council for Fatwa and Research (ECFR), die leefregels uitvaardigt voor Europese moslims.

In zijdelings verband:

In Gaza, Islamic cleric [Al-Qaradawi; K]  rejects Israel’s existence
The Times of Israel, 9 mei 2013

---

De krankjoreme antisemiet Salah Soltan - die in 2010 sprak op een congres van Nederlandse moslimbroeders - vergezelt Al-Qaradawi tijdens diens bezoek (zie hierboven) aan Gaza. Naar verluidt zou Al-Qaradawi bij zijn ontmoeting met Hamas-leider Ismael Haniyeh hebben opgeroepen tot een jihad tot in de dood tegen Israël; zowel Soltan als Al-Qaradawi hebben de wens uitgesproken te sterven als een martelaar.
Soltan is of was lid van de ECFR en is momenteel secretaris-generaal van de Egyptische Supreme Council for Islamic Affairs (SCIF), een afdeling van het ministerie voor Godsdienstzaken (Awqaf of Waqf).
 
Het springt in het oog dat de kwalijke kolder annex hatelijke oordelen omtrent Joden van de 'geleerden' Al-Qaradawi, Al-Awdah, Hawwas en Soltan grotendeels identiek zijn.

Een interventie van de Franse journalist en publicist Mohamed Sifaoui bewoog president Sarkozy in 2012 tot een inreisverbod voor Al-Qaradawi; ook de extremist Mahmoud Al-Masri - in hetzelfde jaar vrolijk spreker in de Blauwe Moskee in Amsterdam en te gast (of in 2011) bij de Moslim Associatie Nederland van Mahmoud al-Saify - mocht Frankrijk niet in. Eerder werd Al-Qaradawi de toegang ontzegd tot de VS en Groot-Brittannië.

Egyptian Muslim Brotherhood Stages First Anti-Israel Rally Since Rise To Power
The Global Muslim Brotherhood Daily Watch, 10 mei 2013

Israeli media is reporting that  Egyptian Muslim Brotherhood has held its first anti-Israel rally since coming to power. [...] one organizer whipped up the crowd in a chant urging the army to launch a war against Israel to 'liberate Palestine … from the sons of monkeys and pigs'.

[...] In September, Secure America Now (SAN) released a report called 'The Truth about Mohammed Morsi' which detailed extremist statements as well as other information about the Egyptian president who emerged from the ranks of the  Egyptian Muslim Brotherhood. The report begins with an introduction summarizing Dr. Morsi's statements and views:

- 'Resistance is the correct and only way to free the land from the filth of the Jews'.
- Dr. Morsi has repeatedly denounced Egypt's treaty with Israel [maar zegt dat hij zich er aan zal houden, sinds hij president is; K].
- Dr. Morsi is an unabashed supporter of Hamas.
- Dr. Morsi believes the 9/11 terrorists have not been identified.
- Dr. Morsi has repeatedly defended the Sudanese President al-Bashir who has committed genocide against the people in Darfur.
- Dr. Morsi has pledged to work for the release of Sheikh Omar Abdel-Rahman, a militant Islamist preacher imprisoned in the United States for planning the 1993 World Trade Center bombing.

The SAN report says that in 2004, Dr. Morsi said that the 'Quran has established that the Jews are the ones in the highest degree of enmity towards Muslims' and that 'there is no peace with the descendants of the apes and pigs'.

Later toegevoegd: wel is het natuurlijk goed hierbij te bedenken dat antisemitisme bepaald geen exclusief islamistische of Arabische aangelegenheid is. Zie bijvoorbeeld deze (tamelijk sensatiebeluste en te weinig ten aanzien van Israëls politiek kritische, maar informatieve) documentaire, in het bijzonder de Amerikaanse Jodenhater - met een populaire website - vanaf circa 39:45.

Sheikh Qaradawi’s Visit to Gaza
Door Jonathan D. Halevi, Jerusalem Center for Public Affairs, 14 mei 2013

Zie ook m'n blognotities:
De Jodenhaat van de invloedrijke Salman al-Awdah
Fanatieke antisemiet Salah Soltan sprak op congres Nederlandse moslimbroeders (FION)
Baas tv-station waarop meisje van negen huwbaar wordt geacht, spreekt over 'gelukkig gezinsleven' op Islamitische Universiteit Rotterdam
Tariq Ramadan en Al-Qaradawi's fatwa's
Mohammed Morsi, moslimbroeder en demagoog

3 opmerkingen:

 1. Deze wereldvreemde mensen moeten maar eens wakker worden gemaakt uit hun nachtmerrie. Het wordt tijd dat de beschaafde wereld laat merken dat dit gedrag niet langer getolereerd kan worden. De enige oplossing die bestaat is een totale vernietiging van de islam. Zolang er maar een spoortje van deze rotzooi blijft gestaan zal het weer kunnen uitgroeien tot de zelfde ziekmakende bende die het nu is.

  De enige juiste weg die de mensheid heeft te bewandelen is het verwijderen van alle aspecten van het islamitische geloof. Allah moet ritueel geslacht worden. Elke moslim moet verteld worden dat de hele islam bedoeld is geweest om mensen tot slaaf te maken, leugens om wille van het geld, vervolgens moeten de schuldigen worden bestraft, net als bij andere misdaden!

  De tijd van praten is voorbij, nu is het tijd voor actie. Er is in de beschaafde wereld geen plaats voor jodenhaat en ook geen plaats voor ongelijkheid tussen man en vrouw, de twee belangrijkste aspecten van de islam! Op de zelfde manier als de barakken in Auschwitz zijn gesloopt moeten ook de muren van de moskee omlaag worden gehaald. Dat is een eis die de beschaving aan de mensheid stelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Helaas toont u zich geen haar minder bloeddorstig dan de ergste jihadisten. Uw reactie gaat vér over de schreef, onder meer omdat u oproept tot het vernielen van moskeeën. Uw eventuele verweer 'beeldspraak' wijs ik resoluut van de hand: dat kan geen stand houden in het licht van de toon en de strekking van uw woorden. Dat ik uw tekst laat staan, is ter illustratie aan derden van het buitensporige en militante karakter van wat zich in extreem rechtse kringen aan agressie ophoopt. Misschien zet het mensen die zich in het politieke spectrum bevinden ver ter rechterzijde van mijzelf, met wie ik het oneens ben, maar die evenals ik gruwen van uw type benadering, aan het denken. Ik adviseer u met klem per onmiddellijk weg te blijven van mijn blog. Aangifte bij justitie hou ik achter de hand als mogelijkheid. Een screenshot van uw reactie is in mijn bezit. Hoogstwaarschijnlijk ken ik uw IP-adres, dus pas op uw tellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels heb ik uw IP-adres met zekerheid achterhaald. Nogmaals: blijf verder weg hier.

   Verwijderen