blogspot visitor

03 september 2010

Adviseur Wilders: geef ons wapens!

[Tanslation to English by Google]


Geert Wilders en Paul Belien op de conferentie 'Free Speach and Islam' in Kopenhagen op 14 juni 2009. Foto zonder bronvermelding geplaatst bij een reportage over Belien in EO's Dit is de dag, maar makkelijk te traceren met Google. De dag ervoor gaf Wilders op de Deense televisie zijn geruchtmakende tv-interview over het uitzetten van tientallen miljoenen moslims uit Europa. Andere sprekers op de bijeenkomst waren Wafa Sultan, Diana West, Ann Fishman en Mrutyuanjai Mishra[****].

NRC, 3 september 2010: Moslims zijn 'roofdieren', die 'van kleinsaf tijdens het jaarlijkse offerfeest hebben geleerd hoe ze warmbloedige kuddedieren moeten kelen'. Dat heeft de nieuwe beleidsmedewerker van PVV-leider Geert Wilders, Paul Belien, geschreven in 2006 in een internetcolumn met de titel 'Geef ons Wapens'.

Het NRC had hieraan kunnen toevoegen dat Belien ook zegt[*]: 'Wij zijn de kuddedieren, zij zijn de roofdieren'. Ergo: moslims weten van jongsafaan hoe ze ons de hals moeten afsnijden. Verder stelt Belien dat het 'valse herders' zijn geweest die bij wijze van utopisch multiculturalisme de 'roofdieren' in ons midden hebben geplaatst (natuurlijk geen woord over de rol van het bedrijfsleven inzake arbeidsmigratie).

Meer over Belien, die (foto's rechts) trouwens net zo'n snor had als 'Van Es' van de Tegenpartij (Koot en Bie):

- Paul Belien wordt 'persoonlijke medewerker' van Geert Wilders
Het schijnt niet meer helemaal te boteren tussen Filip Dewinter (Vlaams Belang / Vlaams Blok) en Belien, maar de banden zijn hecht geweest.

- Rechts Europa groeit naar elkaar toe

Een meer uitgebreid citaat uit het gewraakte stuk van Belien staat op wikiquote.

Een groot deel van Beliens haatpamflet (kopie zie noot[*] helemaal hieronder) is nog op Stormfront.org te vinden; en Wayback Machine heeft de oude pagina op Beliens blog The Brussels Journal (met reacties onder de tekst).

Waaruit onder meer:
(...) 'De roofdieren hebben tanden en klauwen. De roofdieren hebben messen. Van kleinsaf hebben zij tijdens het jaarlijkse offerfeest geleerd hoe ze warmbloedige kuddedieren moeten kelen. Wij worden misselijk als we bloed zien, maar zij niet. Zij zijn getraind, zij zijn gewapend (...) Wij zijn de kuddedieren, zij zijn de roofdieren. De kuddedieren hebben de roofdieren zelf in hun biotoop toegelaten. Onze politieke, geestelijke en intellectuele “herders” hebben ons wijsgemaakt dat dit een “verrijking” voor onze samenleving ging worden.'

(...) 'wij [hebben] de adders aan onze borst gekoesterd, erop vertrouwend dat als we hen liefdevol zouden zogen, zij ons niet zouden bijten, dankbaar voor de melk die wij gratis zouden schenken. Maar zij interpreteerden onze goedheid als zwakheid. '

(...) 'Onze onverschilligheid blijkt uit het feit dat wij al zovele jaren lijdzaam de dictatuur blijven slikken van de misdadige roofdieren en de hersenspoeling vanwege hun handlangers, onze politieke, intellectuele en geestelijke valse “herders.” Het wordt tijd dat wij onze onverschilligheid afleggen, dat wij de roofdieren eruit schoppen en andere herders kiezen.
Wanneer zelfmoordterroristen in Israël een aanslag plegen, pakken de Israeli’s hun ouders aan. Ze leggen met buldozers de huizen van hun familie plat. Misschien blijkt onze “onverschilligheid” wel uit het feit dat wij de ouders van de minderjarige, moordende criminelen met rust laten, dat wij ze laten verder genieten van onze sociale zekerheid, dat wij hun huizen niet vernietigen en ze niet het land uitzetten als straf voor de misdadige kroost die zij in ons midden hebben geplant. Wellicht blijkt onze “onverschilligheid” uit het feit dat het “xenofobe” Vlaams Belang slechts een vierde van de Vlaamse stemmen haalt, en geen 75 procent, want dit betekent dat slechts een vierde van de Vlamingen komaf wil maken met de roofdieren die rond de Vlaamse kudde zwerven, terwijl driekwart onverschillig blijft. Zeer zeker blijkt onze onverschilligheid uit het feit dat wij ons als een lijdzame kudde naar de slachtbank laten leiden.'

'Ooit riep Wilfried Martens: “Geef ons wapens!” In een democratische staat moet de overheid de burgers beschermen tegen de roofdieren. Indien de staat deze functie niet meer kan of wil uitoefenen, hebben de burgers het recht zichzelf te bewapenen. Wie zich zonder pepperspray naar Brussel begeeft, is een dwaas.
Indien de staat zijn onderdanen en hun kinderen niet langer kan of wil beschermen, is het de plicht van de burgers om dat zelf te doen. Nood breekt wet. De herders hebben hun gezag verloren. Bekijk de videobeelden van de roofdieren die op de loer liggen in Brussel Centraal en besef dat niemand ons zal verdedigen als wij het zelf niet doen. Wie op de politie(k) rekent voor bescherming, is zo goed als dood.'

Ziedaar het wereldbeeld, de taal en de wensen van de nieuwe beleidsmedewerker van onze schaduwpremier in spe. Dat Wilders' kijk daar niet ver vanaf staat, valt al af te leiden uit deze uitspraak van hem in het NRC ( 24 mei 2008): 'Als je niet wilt dat je opgegeten wordt, zul je toch de ander moeten opeten'. En uit dit interview door Glenn Beck (CNN, 2008): 'We hebben Marokkaanse jeugd die zich echt als barbaren gedragen: mensen vermoorden, mensen aanvallen, de meest verschrikkelijke dingen doen.'
We wisten al dat Wilders wetsovertreders van islamitische huize samen met hun ouders het land wil uitzetten. Dat zijn nieuwe raadsman hem zal aanbevelen daarbij ook de huizen van de ouders van deze 'adders' te 'vernietigen' als het om levensdelicten gaat, da's toch ook wel nuttig om te weten.

Beliens zucht naar gewapend burgerverzet doet denken aan een dergelijke militante drang (maar dan gericht op de overheid, waarmee ik overigens niet wil zeggen dat een 'coup' voor Belien geen optie is, dat is onbekend) in het getroebleerde gemoed van John Jay, die samen met Pamela Geller en Robert Spencer de club 'American Freedom Defense Initiative' (FDI) heeft opgericht. Wilders gaat op uitnodiging van Geller op 11 september aanstaande speechen tegen de omstreden moskee bij Ground Zero. Zie m'n blognotitie 'Geert Wilders werkt samen met exteemrechtse verspreider van complottheorieën over Obama'

Foto's rechts: Wilders met Pamela Geller (met wie hij vaker in gezellig samenzijn is gekiekt) en haar collega Robert Spencer van Jihadwatch, Stop the Islamization of America en de FDI).

Het afschilderen van een bevolkingsgroep als halsafsnijders is gangbaar in antisemitische propaganda, zie bijvoorbeeld m'n blognotitie 'Fanatieke antisemiet Salah Soltan sprak op congres Nederlandse moslimbroeders (FION)'.

Update 18 september 2010: Belien blijkt ook een homohater (en tegenstander van abortus en euthanasie) te zijn. Zie de column 'Vrhfstdts [Verhofstadts] liberalisme lijkt op fascisme' (2005) op zijn blog:
'Vrije abortus, vrije euthanasie, gelijke rechten voor homoseksuelen en legalisering van drugs, maken volgens Raemdonck de kern van het liberalisme uit. Volgens mij zijn het symptomen van de dood ervan.'
HP-De Tijd meldt dat Beliens vrouw, Alexandra Colen (ex-parlementslid voor het Vlaams Blok/Belang), homo's met nazi's heeft vergeleken en eens een vlag met hakenkruis naast een regenboogvlag heeft geplaatst op een demonstratie pro-homorechten. Het blad herinnert er verder aan dat eerder dit jaar de première van Wilders' documentaire Islam Rising werd afgeblazen omdat de voorzitter van geldschieter CAN een flagrante homohater bleek te zijn.

Neofascisme rukt wereldwijd op

PVV, Jisrael Beeténoe, Dansk Folkeparti, English Defence League (EDL), Vlaams Belang, FPÖ en Lega Nord groeien steeds meer naar elkaar toe. In 2007 waren er contacten tussen Pamela Geller en Robert Spencer, Paul Belien, het Vlaams Belang en de eveneens extreemrechtse Zweedse Sverigedemokraterna; Geller is een fan[**] van Belien en heeft de EDL consequent verdedigd[***]. We kunnen dus inmiddels spreken van het kwartet Wilders-Belien-Spencer-Geller als toonaangevend voor het via islamhaat aanzwellende neofascisme.
Voeg daarbij de opkomst van de extreemrechtse Tea Party-beweging in de VS, met als aanjager de populist Glenn Beck (Fox News), die bekend staat om zijn racistische fratsen, over Obama heeft gezegd dat hij een 'deep-seated' haat tegen blanken zou koesteren (wat hij onder zware druk later probeerde te relativeren), en de banden aanhaalt met christelijk extreemrechts in dat land (zie hier en hier); een beweging waarbinnen de hondsdolle anti-islamretoriek eveneens begint te klinken (zie bijvoorbeeld 'Tea Party leader Mark Williams says Muslims worship a "monkey god"). Plus Thilo Sarrazin die in Duitsland het vuurtje van racistisch getinte vreemdelingenhaat opstookt (zie 'Boek Sarrazin is verkoophit' en '18 procent van Duitsers zou een ‘Sarrazin-partij’ wel zien zitten'). En het feit dat Gerard Batten, een van de oprichters van de UK Independence Party, Wilders zeer respecteert.
De slotsom is dat het erg eng begint te worden. Zeker als door grondstoffenschaarste, voortgaande financiële malversaties en/of klimaatverandering de economie écht in elkaar stort en mensen nog vatbaarder worden voor populisme, demagogie en het aanwijzen van zondebokken. Toevoeging 24 oktober 2010: Of als Al-Qaida weer in Europa toeslaat natuurlijk, men moet vrezen dat deze 'hysterische' voorspelling van een Amerikaanse trendwatcher dan nog wel eens zou kunnen uitkomen.

Updates 30 september 2010:

Wilders' diepe denker uit België
Door Robert van de Griend, Vrij Nederland, 22 september 2010

Van de Griend bericht dat Belien in 2005 in dagblad De Standaard homoseksualiteit een 'perversiteit' heeft genoemd. En dat hij naar aanleiding van een pleidooi voor wapenbezit in The Washington Post door wapenlobby CCRKBA werd uitgeroepen tot 'Gun Rights Defender of the Month'.

- PVV-ideoloog Martin Bosma heeft een haatzaaiend boek tegen moslims gepubliceerd, waarin hij de geschiedvervalsende leugen propageert dat Hitler een socialist was.

- PVV-adviseur en arabist Hans Jansen heeft bij de presentatie van Bosma's boek gezegd dat met de VVD-PVV-CDA-coalitie 'D-day' is bereikt in de 'strijd tegen islamisering', maar dat meer strijd zal volgen, mogelijk met 'rivieren van bloed'.

- Umberto Bossi, leider van de Lega Nord, voert een haatcampagne tegen de inwoners en bestuurders van Rome, die hij 'zwijnen zonder ballen' en 'jakhalzen zonder bloed' noemt die het rijke Noorden van Italië beroven.

- Team B-II noemen ze zichzelf, de club zelfverklaarde 'top security policy experts' die onlangs het rapport 'Shariah, the threat to America' uitbracht. (...) De opstellers van het rapport bestaan voornamelijk uit samenzweringsdenkers die op de loony fringe van Amerikaans rechts opereren. Zoals Frank Gaffney, eermalig defensiestafmedewerker onder Reagan en columnist van de Washington Times, die meent dat Obama best wel eens stiekem een moslim zou kunnen zijn en dat het nieuwe logo van NASA bewust gemodelleerd is naar de islamitische halve maan.
(...) de denktank achter Team B-II – het door Gaffney zelf opgerichte ‘Center for Security Policy’ - [bestaat] uit een stel neoconservatieve oorlogshitsers, die gefinancierd worden door ultrarechtse organisaties, militant zionistische clubs en bedrijven in de militaire industrie. Er wordt namelijk grof geld verdiend aan de bangmakerij voor moslimlanden.

Zie ook m'n blognotities:
Wilders' schaduw Bjorn Larsen zit diep in netwerk rond genocideblog Gates of Vienna
Waarom Wilders een gevaar is voor de rechtsstaat
Geert Wilders werkt samen met exteemrechtse verspreider van complottheorieën over Obama
Thilo Sarrazin: openlijk racisme van de Duitse Wilders
Glenn Beck's propaganda vervalst de geschiedenis
Amsterdams islamcongres: de stem van het fascisme

Later toegevoegd:

[Bjorn Larsen] De schaduw van Wilders
Door Frank Hendrickx, AD, 30 november 2013

Noten

[*] Paul Belien, Wilders' nieuwe 'persoonlijke assistent', plaatste zijn haatpamflet - dat hij schreef naar aanleiding van een roofmoord waarvan een tijd ten onrechte werd gedacht dat lieden van Noord-Afrikaanse komaf de daders waren (het bleken later Polen met een zigeunerachtergrond te zijn) - op 21 april 2006 of omstreeks die datum op zijn blog The Brussels Journal, The Voice of Conservatism in Europe. Het is daar door hem na een klacht verwijderd, maar weer op internet geplaatst door een sympathisant van Stormfront:

[begin citaat haatpamflet Paul Belien: ]


"Geef ons wapens"

Op de videobeelden zie je ze als roofdieren langs de muur van het Centraal Station staan, nauwlettend spiedend om in de passerende kudde pendelaars een gemakkelijke prooi te vinden die ze vervolgens kunnen afmaken. Joe Van Holsbeeck werd het slachtoffer, maar het had evengoed (vul hier uw eigen naam in) kunnen zijn, of (de naam van uw kinderen).


Wie het ongeluk heeft om eruit te worden gepikt, maakt geen kans. De roofdieren hebben tanden en klauwen. De roofdieren hebben messen. Van kleinsaf hebben ze tijdens het jaarlijkse offerfeest geleerd hoe ze warmbloedige kuddedieren moeten kelen. Wij worden misselijk wanneer we bloed zien, maar zij niet. Zij zijn getraind, zij zijn gewapend. Wij mogen niet eens een pepperspray op zak hebben. Zij hebben knip- en slagersmessen en ze weten hoe ze die moeten gebruiken.

Verrijking
Wij zijn de kuddedieren, zij zijn de roofdieren. De kuddedieren hebben de roofdieren zelf in hun biotoop toegelaten. Onze politieke, geestelijke en intellectuele “herders” hebben ons wijsgemaakt dat dit een “verrijking” voor onze samenleving ging worden. Door roofdieren bij de kuddedieren te zetten zouden onze herders immers op aarde het hemelse Utopia kunnen verwezenlijken, de multiculturele welvaartsstaat waarin, naar het Bijbelse woord, de leeuw zich vreedzaam naast het lam zou vleien.
Daarom hebben wij de adders aan onze borst gekoesterd, erop vertrouwend dat als we hen liefdevol zouden zogen, zij ons niet zouden bijten, dankbaar voor de melk die wij gratis zouden schenken. Maar zij interpreteerden onze goedheid als zwakheid. De schurken, die in onze samenleving alles gekregen hebben – gratis onderwijs, kinderbijslag, sociale zekerheid – vermoorden thans onze kinderen voor een MP3-speler. Volgens kardinaal Danneels is dit onze schuld, omdat wij “onverschillig” zijn, omdat in “onze” Westerse, materialistische samenleving een MP3-speler meer waard is dan een mensenleven.

Lijdzaam
Toen Joe Van Holsbeeck vermoord werd – en nogmaals: we zijn allemaal Joe’s, want het had elk van ons kunnen overkomen – is niemand van de duizenden pendelaars, de kuddedieren die dagelijks door het Centraal Station stromen, tussenbeide gekomen om Joe te beschermen, aldus de striemende aanklacht van onze herder-kardinaal. Daarom vindt hij ons onverschillig. Wij zijn inderdaad onverschillig, maar om een andere reden dan Danneels, deze valse herder, deze doodgraver van het katholieke Vlaanderen, denkt. Onze onverschilligheid blijkt uit het feit dat wij al zovele jaren lijdzaam de dictatuur blijven slikken van de misdadige roofdieren en de hersenspoeling vanwege hun handlangers, onze politieke, intellectuele en geestelijke valse “herders.” Het wordt tijd dat wij onze onverschilligheid afleggen, dat wij de roofdieren eruit schoppen en andere herders kiezen.
Wanneer zelfmoordterroristen in Israël een aanslag plegen, pakken de Israeli’s hun ouders aan. Ze leggen met buldozers de huizen van hun familie plat. Misschien blijkt onze “onverschilligheid” wel uit het feit dat wij de ouders van de minderjarige, moordende criminelen met rust laten, dat wij ze laten verder genieten van onze sociale zekerheid, dat wij hun huizen niet vernietigen en ze niet het land uitzetten als straf voor de misdadige kroost die zij in ons midden hebben geplant. Wellicht blijkt onze “onverschilligheid” uit het feit dat het “xenofobe” Vlaams Belang slechts een vierde van de Vlaamse stemmen haalt, en geen 75 procent, want dit betekent dat slechts een vierde van de Vlamingen komaf wil maken met de roofdieren die rond de Vlaamse kudde zwerven, terwijl driekwart onverschillig blijft. Zeer zeker blijkt onze onverschilligheid uit het feit dat wij ons als een lijdzame kudde naar de slachtbank laten leiden, terwijl we na de moord op Joe en de schandelijke “preek” van onze “herder” noch het Brusselse Centraal Station, noch het paleis van Danneels hebben bestormd.

Verraad
Wij blijven braaf en onverschillig. De 17-jarige Joe is immers niet het eerste slachtoffer. Eind januari werd in de Heyvaertstraat in Molenbeek een 16-jarige zwarte jongen neergestoken. Vijf Marokkanen lieten hem doodbloeden op de stoep omdat hij weigerde hen 30 euro te betalen voor een gsm die deze roofdieren eerder elders hadden gestolen. De moordenaars zijn nooit gepakt, ze lopen vandaag vrij door Brussel rond, net zoals de moordenaar van Patrick Mombaerts.
Herder Danneels heeft voor deze zwarte jongen zijn bek niet opengedaan, hij heeft niet gepreekt tegen de “onverschilligheid” van de autoriteiten die deze moordenaars niet eens opsporen, noch heeft hij gepreekt tegen het Molenbeekse gemeentebestuur dat dagenlang verzuimde om de grote geronnen bloedvlek in de Heyvaertstraat op te kuisen. Wat is een leven (en zeker dat van een zwarte die door Marokkanen wordt vermoord) immers waard in het multiculturele Utopia van Guy Verhofstadt en Godfried Danneels, waar de lammeren die zich ertegen verzetten dat de leeuwen naast hen komen liggen, uitgemaakt worden voor “racisten”?
Niet wij zijn onverschillig. Het is de overheid, de politie, de regering, de kerk die “onverschillig” is. Wat wij vandaag beleven is het verraad van het volk door de staat en door de kerk. Ooit riep Wilfried Martens: “Geef ons wapens!” In een democratische staat moet de overheid de burgers beschermen tegen de roofdieren. Indien de staat deze functie niet meer kan of wil uitoefenen, hebben de burgers het recht zichzelf te bewapenen. Wie zich zonder pepperspray naar Brussel begeeft, is een dwaas.
Indien de staat zijn onderdanen en hun kinderen niet langer kan of wil beschermen, is het de plicht van de burgers om dat zelf te doen. Nood breekt wet. De herders hebben hun gezag verloren. Bekijk de videobeelden van de roofdieren die op de loer liggen in Brussel Centraal en besef dat niemand ons zal verdedigen als wij het zelf niet doen. Wie op de politie(k) rekent voor bescherming, is zo goed als dood.


[ Einde citaat haatpamflet Paul Belien ]

[**] Google geeft op moment van dit schrijven maar liefst 122 treffers op 'Paul Belien' op de blog Atlas Shrugs van Wilders' Amerikaanse samenwerkingspartner Pamela Geller. Ze schrijft onder meer: 'Very exciting. Today, Paul Belien, editor of The Brussels Journal and author of A Throne in Brussels ( the only English-language book that explains the causes of the collapse of Belgium and its implications for Europe) joins me on Atlas on the Air at my new time 3pm Eastern. I am long an admirer of Paul's. He does yeoman's work over in Europe in his Sisyphean attempts to stem the onslaught of the islamisation of Europe.'

[***]
Google geeft op moment van dit schrijven maar liefst 119 treffers op 'English Defence League' op Gellers blog Atlas Shrugs. Spencer: 'How I wish I could be there to stand with the English Defence League' en 'The corrupt, biased media has done a smear campaign against the English Defence League'.
Wikipedia: Journalists that have covered EDL marches have received death threats. Guardian journalist Jason N. Parkinson wrote about receiving a death threat by email from someone he described as an EDL organiser, as well as death threats sent to Marc Vallée, a fellow journalist. The National Union of Journalists also released a statement about journalists who had been intimidated after covering EDL demonstrations.
13 september 2009: Chants of "We hate Muslims".
18 October 2009 (...) at a Welsh Defence League demonstration, supporters burnt an anti-Nazi flag and made Nazi salutes.
January 2010: in Stoke-on-Trent, there was trouble as EDL members broke through police lines, four police officers were injured and police vehicles were damaged.
July 2010: At their second Dudley protest there was damage to local property (...) away from the main demonstration a Hindu Temple was attacked along with shops, restaurants, cars and homes.
28 August 2010: Various missiles were thrown by EDL supporters during the protest.


Het moet overigens gezegd dat ook de felste tegenstanders van de EDL - verenigd in 'Unite Against Fascism' (UAF) - ongeregeldheden veroorzaken bij het fysiek ingaan tegen EDL-protesten.

[****]
Paul Belien heeft op zijn blog The Brussels Journal, The Voice of Conservatism in Europe enkele stukken van Diana West geplaatst en hij verwijst regelmatig naar haar eigen blog; ze is redacteur van de ultrarechtse 'The Washington Times', die stukken van Belien heeft gepubliceerd. Ann Fishman (saaie lezing hier, waaruit blijkt dat ze net als Wilders tegen het non-dicriminatiebeginsel is) organiseerde samen met de in Noorwegen geboren Canadees Bjorn Larsen van de International Free Press Society, die de bovengenoemde conferentie 'Free Speach and Islam" in Kopenhagen tot stand bracht, in oktober 2009 een soortgelijke bijeenkomst in Washington samen met de IFPS, waarbij Wilders niet aanwezig was. Mrutyuanjai Mishra is een Deen van Indiase komaf die schrijft over de negatieve invloed van de islam in zijn land van herkomst. De in Syrië geboren Wafa Sultan is een bekende radicale anti-islamactivist.

Toevoeging november 2013: Edward S. May van de genocide-blog Gates of Vienna is 'outreach coordinator' van de International Free Press Society (IFPS); penningmeester: Bjorn Larsen (de 'schaduw van Wilders'); 'sergeant at arms': Paul Belien; directeur: Lars Hedegaard; adjunct: Diana West. Let ook op de lijst 'adviseurs', onder wie Roger Scruton. Zie ook een kopie van een artikel in De Morgen (16 februari 2013) op de extreemrechtse blog van E.J. Bron.
 
Volgens Hope not Hate heeft Larsen (na bemiddeling door de prominente EDL'er Ann Marchini) in samenwerking met Patrick Brinkmann - een rijke Duitser die waarschijnlijk neonazi's heeft gesteund maar later extreemrechtse Israëlische bondgenoten zocht - het optreden van Geert Wilders in Berlijn (2010) geregeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten