blogspot visitor

26 juni 2012

Haitham al-Haddad propageert huwelijkse pedoseksHulpmohammed Haitham Al-Haddad blijkt behalve het laten ophangen van islam-verlaters en het - op hun eigen verzoek, aldus de sjeik! - doen stenigen van overspelige vrouwen, nog een andere tegendraadse liefhebberij te hebben: huwelijken bevorderen waarin 'hoe eerder, hoe beter' meisjes worden genomen door, tja, bijvoorbeeld collega-hulpmohammeds, of tenminste door andere pedofiel angehauchte 'gelovigen'. Insha'Allah! Misschien krijgt Mohammed (v.z.m.h. = 'veel zachtmoedige meisjes huwen') er postuum nog rode oortjes van.

NRC-kopstuk Folkert Jensma zal dit wel weer bijzonder 'amusant' vinden. Pikant staaltje moslimfolklore. Zoals een oerhollandse hulpsinterklaas ongegeneerd kinderen op schoot neemt - zoiets toch, Folkert?

In zijn Britse sharia-raad oordeelt Al-Haddad onder meer over conflicten binnen islamitische huwelijken. Men ziet het voor zich: een verontwaardigde volwassen man die zich beklaagt over de onwilligheid van zijn vrouw op seksueel gebied - te weten een meisje van een jaar of elf. De Jensma's zitten al in de grinnikstand: wat zal gekkie Al-Haddad dáár nou weer eens op te zeggen hebben! En dan die rare bochten waarin de man zich moet wringen om de wet niet te overtreden: een lachspiegel op de kermis is er niks bij!

Zoals ik in een andere blognotitie uitvoerig belicht, probeert een Nederlandse hulpmohammed, Saoed Khadjé[*] - die al lid is van Al-Haddads Britse shariah council - samen met Al-Haddad ook in ons land een sharia-junta op te richten. Geholpen door nuttige idioten als de door de sultan van Oman betaalde arabist Maurits Berger en übertolerante betuttelracisten als Folkert Jensma.
Het is te hopen dat verstandiger mensen erin slagen de folklore der hulpmohammeds te behandelen voor wat het is: een weerzinwekkend misogyn systeem om vrouwen en kleine meisjes te koeioneren en - letterlijk - in te lijven, dan wel in het boerka-pak te naaien. Geïnstitutionaliseerde mannenbroederterreur die in Nederland zo min mogelijk ruimte moet krijgen. Fascistoïde vrouwenhaat, omstandig ingekleed als godsdienst en liefde voor de 'zusters'. De minderheid van gematigde moslims (vrede zij met hen) niet te na gesproken.

Noot

[*] Khadjé's zwaar door Saoedi-Arabische fascisten ingefluisterde organisatie Dar-al-'Ilm adviseert naar eigen zeggen instellingen en overheden 'vaak' inzake 'sociaal-islamitische vraagstukken in Nederland'. Een overzicht met Nederlandse instanties, overheden en overige organistaties die zich door Dar-al-'Ilm raad hebben laten geven of op een andere manier hebben samengewerkt, staat op een inmiddels van de site van Dar-al-'Ilm weggehaalde pagina met referenties, die nog is te vinden in het internet-archief Wayback Machine.

Zie ook m'n blognotities:
Nederlandse islamisten willen sharia-raad
Dar-al-'Ilm, bruggenhoofd van Saoedische sharia
Veel jonge moslims blijven extremisten adoreren
Amsterdams islamcongres: de stem van het fascisme
Ramadan en al-Qaradawi's fatwa's
Umar Mirza en de context van de koran

Tags: islam, sharia, sharia-rechtbank, sharia-raad, kinderhuwelijk, pedofilie, pedoseksualiteit, huwelijksdwang, uithuwelijken, kindermishandeling, kindermisbruik

Geen opmerkingen:

Een reactie posten