blogspot visitor

26 maart 2009

Britse moslim-leider: 'Homo’s stenigen'

Door Kees, Godvoordommen.nl, 24 maart 2009

De Britse extremistische moslimleider Anjem Choudary heeft bij een persconferentie in Londen opgeroepen om homo’s te stenigen.

De 41-jarige Choudary verklaarde dat zijn doel is om de Sharia (wetgeving volgens de Islam) in Groot-Brittannië in te voeren. Als gevolg daarvan dienen volgens hem echtbrekers en homoseksuelen tot de dood intreedt, te worden gestenigd. Hij noemde de openlijk homoseksuele minister van Handel, Peter Mandelson, als eerste slachtoffer.

Eerder zei Choudary dat de 'vlag van Allah' boven Downing Street zal wapperen en dat alle vrouwen burka's moeten dragen.

Later toegevoegd: bovenstaande weergave is iets te kort door de bocht: Choudary doelde op de - volgens hem wenselijke - vestiging van een islamitische staat, ook in Engeland, waarin vervolgens homoseksuelen, zoals Peter Mandelson, die blijven praktiseren en dan door vier getuigen worden betrapt dienen te worden gestenigd. Kwalijk en griezelig genoeg, maar dus met het onder islamisten gebruikelijke voorbehoud dat een islamitische staat randvoorwaarde is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten